MKSE is uw partner voor:

Elektronica & Embedded Software

Elektronica Ontwerp & Ontwikkeling

Voor elektronica ontwerp en realisatie bent u bij MKSE aan het juiste adres. MKSE heeft reeds met succes veelvuldig ingewikkelde firmware- en hardware projecten tot een goede afronding gebracht.

Werkt u aan een project maar mist u de benodigde kennis, mankracht of beide om een elektronica gedeelte hiervan te ontwikkelen? Zowel bij het technisch ontwerp als het ontwikkelen van elektronica is MKSE de ideale partner om uw team bij te staan, of uw opdracht aan uit te besteden.

Freelance Elektronica Ontwerp Realisatie Design

Elektronica op maat

MKSE is een ontwerp- en ontwikkelingsbureau met ervaring in het ontwikkelen van elektronica voor uiteenlopende toepassingen. Onze competentie is de link leggen tussen een al dan niet lastig probleem dat u met uw product op wil lossen, en de elektronica / firmware die de oplossing mogelijk maakt. Dat zien we als een uitdaging!

Maak gebruik van onze kennis en ons uitgebreide netwerk! Voor het vervullen van deze cruciale rol in de totstandkoming van uw product zetten wij ons graag in!

Firmware Development

Bent u op zoek naar een betrouwbare technologie partner in Firmware Development? MKSE is sinds 2009 actief als firmware development bedrijf. Voor embedded software (firmware) op maat kunt u bij MKSE terecht. Met kennis en inzicht in deze gespecialiseerde technologie kan MKSE u binnen alle gedeeltes van het ontwikkelingstraject bijstaan.

Firmware Development Freelance Ontwikkelaar

Embedded Software (Firmware) op maat

MKSE combineert uw branchekennis met onze eigen kennis van firmware- en elektronica ontwikkeling. Samen komen wij zo tot een product dat stevig in de schoenen staat. Volledig op maat, afgestemd op uw specifieke eisen. Onze multidisciplinaire ontwikkelaars ontzorgen u in alle aspecten van uw project.

Software Engineering

Met ervaring, inzicht en passie voor software design is MKSE de ideale keus om uw op maat gemaakte software te ontwikkelen. Met een heldere blik op de gespecialiseerde technologie binnen uw branche kan MKSE u binnen alle gedeeltes van uw project bijstaan.

Sinds 2009 is MKSE software ontwikkelaar voor organisaties, ondernemers en bedrijven die impact willen maken met innovatieve embedded software.

software engineering programmeren c++ scripting

Uw betrouwbare Software Developer

Onderling bespreken we wat u wil bereiken met de software, uw eisen en wensen, we analyseren de mogelijkheden en maken de vertaalslag naar de beste combinatie van technologie en User Experience (UX). Zo krijgt u een efficiënt en elegant design, een duidelijke roadmap, en een hoogwaardig technisch bouwplan dat ook vele jaren in de toekomst de tand des tijds zal doorstaan.

MKSE Portfolio

MKSE heeft in de afgelopen jaren vele projecten succesvol weten op te leveren. De meest recente projecten worden hier op verzoek van de klant nog niet vermeld. Hieronder vindt u toch een overzicht van enkele projecten waar MKSE in de afgelopen jaren aan gewerkt heeft.

Meer Weten?

Voor meer informatie of een volledige CV kunt u altijd contact opnemen.