Wat vinden onze klanten?

Vanuit Progressive werken wij al sinds 2011 met Maarten en hebben wij hem bemiddeld op meerdere projecten, altijd naar tevredenheid.

De terugkoppeling die wij krijgen vanuit onze opdrachtgevers betreffen doorgaans Maarten’s vermogen om deadlines altijd te halen, hoogwaardige kwaliteit af te leveren, goed te communiceren en als consultant te kunnen adviseren op complexe vraagstukken.

Typerend aan Maarten is dat hij, als technicus, ook het zakelijk inzicht heeft om commerciële belangen te zien.

Maarten straalt rust en professionaliteit uit en is zeer prettig in de omgang. Kortom, ik kan Maarten zeker aanbevelen, maar houdt hem nog liever op eigen projecten.

progressive
Hajo – Progressive

Maarten heeft bij NXP gewerkt aan embedded software voor een security oplossing in een van onze producten. Hij was de lead van een team dat zich voornamelijk in Azië bevond. Hij heeft de architectuur opgezet in nauw overleg met de IC- en systeem-architecten en ervoor gezorgd dat het firmware team dit implementeerde.
Dit firmware project is tot een goed einde gebracht dankzij de inzet van Maarten.

Als persoon is Maarten een prettig mens om mee samen te werken: open, direct en hij vertelt je hoe het is. Hij is gefocust op de job en denkt mee om deze tot een goed einde te brengen. Gemotiveerd om zijn team mee te laten denken/werken resulteerde er in dat hij zelfs een maand in Azië was.

Ik zou Maarten aanbevelen en zal in de toekomst weer sterk overwegen om hem te vragen voor een van onze projecten.

 

Logo NXP
Jaap – NXP

Altran heeft Maarten diverse malen ingehuurd voor projecten waarbij de benodigde kennis op het gebied van elektronica en de bijbehorende software niet in de eigen gelederen aanwezig was. Maarten heeft deze opdrachten stuk voor stuk naar grote tevredenheid uitgevoerd. Dankzij zijn kennis en ervaring wist hij tijdig op te leveren, waarbij de kwaliteit altijd uitstekend is geweest. Het prettige aan het samenwerken met Maarten is dat hij je compleet ontzorgt, en mocht er overleg nodig zijn dan neemt hij direct contact met je op.

 

Naast zijn vakkennis is Maarten een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Hij is open, vriendelijk en geduldig. Gedrevenheid is een andere eigenschap van hem die we hebben mogen ervaren, hij bijt zich vast in alle uitdagingen van een project en zorgt ervoor dat de juiste weg wordt gevonden om ze het hoofd te bieden. We zullen Maarten in de toekomst zeker weer vragen om opdrachten voor ons uit te voeren.

Logo Altran
Bauke – Altran

Maarten developed embedded software for a NXP ARM µC, used as controller for a TRIAC dimmable LED lamp.

Maarten has successfully made a part of the firmware in this controller, this being a software/hardware buck. He not only made the software but also debugged/co-designed the hardware circuit.

Work went as scheduled and we as NXP were highly satisfied on the work done and specific on his capability to get the software job done including fixing hardware design issues (the last was not part of the original request).

Logo NXP
Cees – NXP Semiconductors

Maarten heeft bij Alphatronics een belangrijk project tot een goed einde weten te brengen. Daarbij kwamen al zijn software vaardigheden goed van pas, maar ook zijn interesse in en kennis van (digitale) electronica. We hebben Maarten leren kennen als een zeer gedreven en innoverende ontwikkelaar. Zijn project is na de afronding met succes bij Telefication ter keuring aangeboden (EN50136 keuring), een duidelijk bewijs van bekwaamheid.

Logo Alphatronics
Cojan – Alphatronics

Maarten heeft bij Alphatronics gewerkt aan verschillende projecten waarbij zijn uitgebreide kennis van embedded software ontwikkeling uitstekend van pas kwam. Ook zijn brede interesse en kennis van (digitale) techniek waren een goede aanvulling in deze projecten.

Door zijn grote enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden is Maarten een prettige partner om mee samen te werken.

Logo Alphatronics
Jeroen – Alphatronics

Men zegt “No man is an island”

En dit gaat ook op voor bedrijven. Daarom is MKSE uw spreekwoordelijke rots in de branding – MKSE als technologiepartner, kennispartner of gedeelte van uw ontwikkelingsteam– een goede keus om uw elektronica projecten tot een succesvol einde te brengen.

De bedrijven waar MKSE projecten voor heeft volbracht zijn onder andere:

Meer Weten?

Voor meer informatie of een volledige CV kunt u altijd contact opnemen.