MKSE, uw innovatieve technologiepartner sinds 2009

In 2009 werd MKSE opgericht als embedded software consultant. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot de technologiepartner bij uitstek voor de ontwikkeling van firmware en elektronica, zowel om projecten aan uit te besteden, als support voor bestaande ontwikkelingsteams.

MKSE ondersteunt kleine en grote bedrijven bij de ontwikkeling van (hightech) producten op het gebied van technische software en elektronica. Deze opdrachten worden bij de klant op locatie uitgevoerd, of in het eigen kantoor in Zutphen. Hier heeft MKSE een uitgebreide lab-omgeving tot haar beschikking.

Afhankelijk van de wensen voert MKSE de volledige firmware ontwikkeling uit, of werkt samen met de engineers van de klant. Daarnaast kan MKSE in het voortraject met uw hardware ontwerpers de schema’s optimaliseren voor een soepele hardware / software interactie.

Daarbij wordt rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de hardware, en de mogelijkheden binnen de software. Bovendien behoort ook het compleet verzorgen van de ontwikkeling van de software en elektronica tot de mogelijkheden.

Nauw overleg over het gewenste eindresultaat en de voortgang is hierbij in alle gevallen vanzelfsprekend.

MKSE printplaat ontwerp

Waarom kiezen voor MKSE?

  • Eigen Altium licenties
  • Prototypes snel beschikbaar m.b.v. eigen productielijn
  • Divers personeel met allen een eigen specialisme

MKSE is een groeiend bedrijf!

  • Sinds 2015 wordt elektronica ontwerp volledig in-house afgehandeld
  • MKSE investeert elk jaar in het uitbreiden en verder verdiepen van kennis en in verdere uitbreiding van de beschikbare test- en meetapparatuur.
  • 4 volwaardige werkplekken met lopende vacatures en een groeiend personeelsbestand – Geen stagnatie!

Ons kantoor