Over MKSE

MKSE is een innovatieve technologiepartner en is opgericht in 2009.

ovderonsMKSE ondersteunt kleine en grote bedrijven bij de ontwikkeling van (hightech) producten op het gebied van technische software en elektronica. Deze opdrachten worden bij de klant op locatie uitgevoerd, of in het eigen kantoor in Zutphen. Hier heeft MKSE een uitgebreide lab-omgeving tot haar beschikking.

 

Afhankelijk van de wensen voert MKSE de volledige firmware ontwikkeling uit, of werkt samen met de engineers van de klant. Daarnaast kan MKSE in het voortraject met uw hardware ontwerpers de schema’s optimaliseren voor een soepele hardware – software interactie.

 

Daarbij wordt rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de hardware, en de mogelijkheden binnen de software. Bovendien behoort ook, in samenwerking met de partners van MKSE, het compleet verzorgen van de ontwikkeling van de software en elektronica tot de mogelijkheden.

Nauw overleg over het gewenste eindresultaat en de voortgang is hierbij in alle gevallen vanzelfsprekend.

Bekijk hier een aantal foto's van ons kantoor
MKSE staat voor
Informatica & elektronica

MKSE is zeer goed in staat om voor u op een multidisciplinaire wijze oplossingen te vinden in de software / firmware / elektronica vakgebieden, en de kracht binnen de verschillende vakgebieden maximaal te benutten. Daar wordt uw product beter van!

Betrouwbare planning

Overschrijdingen van tijd en budget wil MKSE graag zo veel mogelijk voorkomen. Daarom begint een engineering project voor MKSE met een kritische blik op de gevraagde specificaties. Door hier extra tijd en aandacht aan te besteden wordt de kans op tegenvallers tijdens het project aanzienlijk verkleind. Zo kan MKSE u vooraf een betrouwbare planning geven.

Hoge kwaliteit

MKSE vindt het bijzonder belangrijk dat u aan het eind van een project een product in handen heeft van hoge kwaliteit, dat ruimschoots aan uw verwachtingen voldoet. De werkwijze van MKSE is er dan ook op gericht om bugs tot een minimum te beperken; en zo de kwaliteit te leveren die u van ons kunt verwachten!

Mocht u toch een bugje vinden? Dan wordt dat natuurlijk snel en goed opgelost!

Totaalproduct

MKSE kan u ontzorgen door elektronica en software volledig voor u te ontwikkelen. Voor specialistische vakkennis op deelgebieden, reviews en keuringen beschikt MKSE over een goed netwerk van betrouwbare externe partijen. Door hier gebruik van te maken kan MKSE u een product leveren dat op alle vlakken van hoge kwaliteit is.

Eigen faciliteiten

Doordat MKSE zelf beschikt over kwalitatief goede, moderne apparatuur en tooling voor ontwikkeling, en zelfs apparatuur heeft voor het bestukken van prototypes en kleine series, is MKSE in staat om snel en efficiënt te werken. Zodat u uw product eerder in handen heeft.

Goede communicatie

Een goed product is natuurlijk fantastisch, maar een prettige samenwerking is net zo belangrijk. MKSE hecht aan korte lijnen en heldere afspraken. In de aanloop van een project bespreekt MKSE graag de mogelijkheden met u, om vervolgens tijdens het project regelmatig met u de voortgang te bespreken. Na oplevering bent u natuurlijk nog steeds van harte welkom voor service en support.