Software Engineering

Software Engineering projecten kunt u uitbesteden bij MKSE. MKSE is sinds 2009 actief als embedded software (firmware) engineer en elektronica ontwerper. Heeft u een software project maar mist u de benodigde kennis, mankracht of beide? Als software engineer is MKSE de ideale partner om uw team te versterken of uw opdracht aan uit te besteden.

software engineering programmeren c++ scripting

Branche-specifieke software ontwikkeling

Met ervaring, inzicht en passie voor software design is MKSE de ideale keus om uw op maat gemaakte software te ontwikkelen. Met een heldere blik op de gespecialiseerde technologie binnen uw branche kan MKSE u binnen alle gedeeltes van uw project bijstaan– of zelfs het volledige totaalproduct leveren van concept tot realisatie.

De software engineer die met u meedenkt

Onze kennis van firmware- en elektronicaontwikkeling combineren wij met uw kennis van uw branche tot een elektronica product dat voldoet aan al uw bedrijf’s wensen en behoeftes. Meerdere klanten gingen u voor en vonden in MKSE een software developer, projectleider, hardware ontwikkelaar en technologiepartner in één. Als software engineers ontzorgen wij u in alle aspecten van uw project.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

MEER INFO

  MKSE: Realtime Embedded Software Engineering & Elektronica Realisatie
Realtime Embedded Systems
Type:
Realtime Embedded Systems
Door:
MKSE,
Looër Enkweg 17,Zutphen,Gelderland-7207 RT,
Telephone No.0575-712020
Gebied:
Nederland
Beschrijving:
Software Engineering projecten kunt u uitbesteden aan MKSE. MKSE is sinds 2009 actief als embedded software (firmware) engineer en elektronica ontwerper.