Maatwerk Elektronica

Opdrachten in de wereld van de embedded software en bijbehorende hardware kunt u bij MKSE kwijt; wij zijn hierin van alle markten thuis. Heeft u een efficiënte en elegante maatwerk elektronica oplossing nodig, maar mist u de benodigde kennis, mankracht of beide? MKSE is de ideale multidisciplinaire partner om uw team aan te sterken, of uw opdracht volledig aan uit te besteden.

elektronica ontwikkeling firmware hardware

Firmware & Hardware

Van custom printplaat tot elektronenmiscroscoop, van chip drivers tot interfaces voor nieuwe tech; MKSE is zeer goed in staat om voor u op een multidisciplinaire wijze oplossingen te vinden in de  firmware / software / elektronica vakgebieden, en de kracht binnen deze verschillende vakgebieden maximaal te benutten. Daar wordt uw product beter van!

Elektronica ontwikkeling voor uw branche

Uw branche-kennis in combinatie met onze kennis van firmware- en elektronicaontwikkeling komt samen tot een elektronica product dat voldoet aan alle moderne maatstaven. Meerdere klanten gingen u voor en vonden in MKSE een elektronica ontwikkelaar, projectleider, programmeur en technologiepartner in één. Als elektronica engineering bedrijf ontzorgen wij u in alle aspecten van uw project.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

MEER INFO

  MKSE: Realtime Embedded Software Engineering & Elektronica Realisatie
Elektronica Ontwikkeling
Type:
Elektronica Ontwikkeling
Door:
MKSE,
Looër Enkweg 17,Zutphen,Gelderland-7207 RT,
Telephone No.0575-712020
Gebied:
Nederland
Beschrijving:
Een elektronica ontwikkelaar die met u meedenkt; MKSE ontwikkelt sinds 2009 klantspecifieke elektronica en bijbehorende embedded software (firmware).