Realtime Embedded Software

Al uw projecten met realtime embedded software / firmware kunt u uitbesteden bij MKSE; sinds 2009 actief als realtime software engineer. MKSE is een goede keus als u een realtime embedded software project wilt voltooien, maar de benodigde kennis, mankracht of beide mist. Als embedded software specialist is MKSE de ideale partner om uw team ondersteuning te bieden, of uw opdracht volledig aan uit te besteden.

embedded software microchip engineering

Firmware / Embedded Software

Nog vaak word de hoeveelheid ontwikkelingswerk dat bij op maat gemaakte firmware development komt kijken onderschat. MKSE heeft de ervaring en kennis om een goede inschatting te geven hoeveel tijd er nodig is om uw specifieke eisen en wensen te verwezenlijken. MKSE kan u binnen alle gedeeltes van het ontwikkelingstraject bijstaan voor elektronica projecten binnen uw branche– of zelfs het volledige totaalproduct leveren: van concept-fase tot aflevering en support.

Embedded Software voor iedere branche

Uw branche-specifieke kennis in combinatie met onze kennis van embedded software- en elektronicaontwikkeling komt samen tot een product dat stevig in de schoenen staat. Meerdere klanten gingen u voor en vonden in MKSE een firmware engineer, projectleider, hardware ontwikkelaar en technologiepartner in één. Als elektronica specialist ontzorgen wij u in alle aspecten van uw project.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

MEER INFO

  MKSE: Realtime Embedded Software Engineering & Elektronica Realisatie
Firmware Ontwerp & Realisatie
Type:
Firmware Ontwerp & Realisatie
Door:
MKSE,
Looër Enkweg 17,Zutphen,Gelderland-7207 RT,
Telephone No.0575-712020
Gebied:
Nederland
Beschrijving:
Al uw realtime embedded software (firmware) projecten kunt u uitbesteden aan MKSE; sinds 2009 actief in Firmware ontwikkeling / Embedded software ontwikkeling.